NEM MINDEGY, HOGY MAGAMAT KERESEM VAGY A MÁSIK FELEM    
2017. április 17.
Orvosilag bizonyított, hogy az anyaméhen belül sokszor több magzat kezd együtt fejlődni, ám az esetek döntő többségében csak az egyikük születik meg, akinek a tudattalanjában megmaradhat a lenyomata annak, ami történt. Manapság ez a téma, azaz az elveszett iker lehetősége nagyon divatos a családállítók körében. Igen egyszerűen lehet ugyanis bizonyos tüneteket visszavezetni ide. DE: mi lehet az oka annak, hogy az ikeroldások java csak átmenetileg hat? Nálad is találtak már elvesztett ikertestvért, mégsem szűntek meg az életproblémáid? Akkor gyere el a Rendszerakadémiára április 22-én és /vagy 23-án. (Ifj.) Csurgó Sándor új, spirituális programsorozatának második hétvégéje épp az elvesztett ikrekkel, az elvetélt, vagy abortuszban meghalt gyerekek hatásával, szülés vagy születés közben megélt lélekszintű tapasztalásokkal foglalkozik. Megoldást hozó, valódi spiritualitás, szemfényvesztés nélkül! Részletek egy kattintás után jönnek elő a folytatásban…
Aktuális képzések

▶▶
Ismertető a családállításról

▶▶
Önismereti csoportok

▶▶
Állítás egyéni ülésben

▶▶
Képzéseink

A Rendszerakadémia a legnagyobb iskola, amely Magyarországon családállítókat és szervezetállítókat képez. Oktatóhelyünk a világ legelismertebb állítói közösségében, a Német Rendszerállítók Társaságában (DGfS) bejegyzett.

 
     
 
CSALÁDÁLLÍTÓ KÉPZÉS
 
Iratkozz be hozzánk! Olyan tananyagot állítottunk össze, amelyre tanácsadói karrier alapozható. Várunk, de előtte kattints további információkért!
 
Főoldal / Címlap